Vinterens bedste oplevelser i Odense

Det er blevet vintertid på Albani Torv. Sæsonen hvor man samler familien til hyggelige aktiviteter, og heldigvis kan man finde masser af oplevelser lige ude foran lejeboligerne. Her får du tips til et par gode vinterspots i dejlige Odense.

For flere af beboerne på Albani Torv er det den første jul, der skal fejres midt i Odense. Det betyder heldigvis nem adgang til julestemning i de mange butiksgader lige foran boligerne. Her i december skal der ikke meget mere til for at komme i julestemning, end at gå ud ad hoveddøren og rundt mellem den stemningsfulde julebelysning, som findes i næsten alle byens gader. Du tror måske du kender Odenses bymidte, men der er altid events, nye kunstinstallationer og nyåbnede steder, som kan overraske.

En ny, legesyg nabo
Lige rundt om hjørnet fra Albani Torv ligger Odenses nye stolthed; Det nye H.C. Andersen Museum. Her er børnenes legeparadis, et stort eventyrland ved navn Ville Vau, netop åbnet, og for børnene på Albani Torv er det måske årets bedste nyhed. Tænk at bo så tæt på en eventyrlig legeplads! Ville Vau er skabt til børn på børnenes præmisser, og består af mange legeområder inspireret af forskellige temaer fra H. C. Andersens liv og eventyr. Der er lagt op til mange timers leg i bageren, på postkontoret eller i det eventyrlige palads. Små børn vil elske at klæde sig ud i flotte kostumer og leve sig ind i de forskellige, små universer på et museum, hvor man endelig kan få lov at røre ved alting.

Hele Odenses julemarked
Skal I have ægte julestemning byder Odense også på sit traditionelle tilløbsstykke; Det eventyrlige julemarked. Fra lejlighederne på Albani Torv er der kun omkring 400 meter til de gamle, historiske gader ved Sortebrødre Torv, som danner rammen om et stort julemarked fyldt med specialiteter og gaveidéer. Køb øl med hjem til julefrokosten, eller find keramik til svigermor. De små byhuse og de brostensbelagte gader gør juleidyllen komplet, og selv den mest ihærdige julehader vil få svært ved ikke at blive ramt af stemningen.

Tag på Troldejagt i Odense
I disse coronatider kan det også være meget rart med en familieaktivitet, der ikke involverer så mange andre mennesker. Har I brug for lidt frisk luft og motion i benene kan vi anbefale en familiegåtur ved Stige Ø. Lad familiens mindste finde vej op til den store naturlegeplads på toppen, hvor ’jorden er giftig’-legen næsten er uundgåelig. Legepladsen har Odenses smukkeste udsigt over det store naturområde, som engang var en stor losseplads, men som nu er en dejlig naturperle til stor glæde for hundeluftere og børnefamilier.
Områdets kuperede terræn er også perfekt til en løbe- eller cykeltur op og ned ad alle bakkerne.
Afslut turen med at gå på jagt ind i skovkrattet mellem Skibhuskvarteret og Stige Ø, hvor Thomas Dambos store trækæmpe sidder og venter. Her har han bygget sig et lille træhus, som børnene kan lege i, inden I med friske, røde kinder vender hjem til lune æbleskiver på Albani Torv igen.

Området omkring lejeboligerne på Albani Torv byder altid på mange aktiviteter for både børn og voksne. Fordelen ved at bo midt i Odense er, at man næsten altid kun skal åbne hoveddøren for at opleve noget nyt. Vil du finde flere familieaktiviteter omkring boligerne, kan du få mere inspiration her.

Er det dig, der skal bo i hjertet af Odense og nyde godt af alt det, byen har at byde på?

Læs meget mere om de tre lejeboligkarréer på Albani Torv, og se de ledige 2-6-værelses lejligheder..

Kom til Åbent Hus

Kom med indenfor i lejeboligerne i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset.

Vi holder Åbent Hus søndage kl. 12-13 på Skomagerstræde 5B, 3. tv.

Kontakt LokalBolig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at udfylde formularen. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt af en mægler.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lokal mægler

LokalBolig Odense
Læssøgade 15
5000 Odense
31 59 57 00
odense@lokalbolig.dk

Projekt mægler

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
albanitorv@lokalbolig.dk

Udvikler / Bygherre

Design and powered by nood.
Scroll to Top