Moderne lejligheder med respekt for den gamle by

Lejeboligerne ved Albani Torv er udarbejdet med stor, arkitektonisk kvalitet og omtanke for områdets eksisterende designlinje og grønne profil. Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset er tegnet af Arkitema Architects.

Arkitekterne fra Arkitema har særligt haft fokus på livskvalitet, langtidsholdbare løsninger og et imødekommende udtryk, der skaber stærk sammenhæng med byrummene omkring Albani Torv.
Karréerne er opført i varierende højder, der muliggør grønne tagterrasser og store, rekreative fællesområder. På denne måde bliver de imponerende ejendomme brudt op af små opholdszoner, plantebede og smuk, grøn beplantning, samtidig med at de mange store fællesområder indbyder til små pauser og socialt samvær i solen.

Facadernes teglsten veksler mellem forskellige nuancer, der skaber et levende udtryk med fremhævede lyspartier omkring vinduer og karnapper, mens stueetagens urbane glasfacader giver ejendommen en imødekommende karakter.

Indvendigt er der valgt lyse kvalitetsmaterialer, der giver en let og luftig stemning, og sætter rammerne om et moderne og indbydende hjem midt i byen.

Arkitekternes grønne fokus ses gennem hele gaden, og mærkes især i de rekreative oaser, der er skabt i og omkring Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset, hvor byens caféliv får optimale muligheder for at blomstre.

Scroll to Top