Lad byens puls
blive din

Hjem er, hvor hjertet er. Måske dit skal flytte ind på Albani Torv? Her får du i hvert fald alt hvad hjertet kan begære. Uden for døren ligger midtbyen åben med sine mange muligheder, og inden for kort afstand findes skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Både den nemme hverdag, og det aktive byliv får de bedste betingelser, og din drøm om at blive inkarneret byrotte i centrum af det hele går i opfyldelse.

Følg dit hjerte gennem byen til gastronomiske oplevelser i Storms Pakhus, et friskt dyp i havnebadet, en shoppetur i gågaden eller en cykeltur til koncerter i Tusindårsskoven.

Albani Karéen

1 of 17

Fisketorvs Karéen

2 of 17

Nørregadehuset

3 of 17

Eventyrhaven

4 of 17

Svømmehal

5 of 17

HC Andersens barndomshjem

6 of 17

Klatrevæg

7 of 17

Albanigade Børnehus

8 of 17

Anarkist Beer & Food Lab

9 of 17

Legeplads v. Muus Have

10 of 17

Henriette Hørlücks Skole

11 of 17

Henriette Hørlücks Skole

12 of 17

Marie Jørgensens skole

13 of 17

Odense Friskole

14 of 17

Børnehuset Nova

15 of 17

Trylllefløjten Børnehus

16 of 17

Trylllefløjten Børnehus

17 of 17

Et eventyrligt byliv

Uanset om du vælger at bo i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen eller Nørregadehuset, bor du i et fantastisk område med gode rammer for fællesskab, socialt samvær og skønt udeliv.
Odense rummer en smuk blanding af moderne arkitektur og verdenskendt historie. Det er ikke mærkeligt, at folk strømmer til fra hele verden for at opleve byens eventyrlige historie. Særligt i bymidten omkring Albani Torv kan man mærke det summende liv. Her skal du ikke lede længe for at finde lige det, du har brug for.

Gå en tur langs promenaden, og oplev de nye byrum omkring din bolig. Som en del af bydelens bæredygtige ambitioner bliver gaden lukket for gennemkørende trafik.
Letbanen stopper på Albani Torv, og tager dig videre ud i byen, mens du som cykelmyg også kommer hurtigt til alting. Cyklen kan du parkere i ejendommenes aflåste cykelparkering.
Har du brug for duften af skov og natur, får du byens mange parker i gåafstand, og på bare et kvarter kan du cykle til brusende trætoppe i Tusindårsskoven.

Scroll to Top