Odenses bedste juleeventyr

Den søde juletid er så småt ved at snige sig ind på os, og julens fortryllende atmosfære fylder allerede storbyens gader i stor stil. Som beboer i de eksklusive boliger i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen eller Nørregadehuset på Albani Torv bor du i hjertet af byens puls og alle de gode juleoplevelser, storbyen har at byde på.
Snup en velfortjent pause fra hverdagen, og tag en hyggestund for dig selv, eller sammen med en ven eller familien. Husk det gode julehumør og coronapasset for en sikkerheds skyld. Så er du helt klar-og-parat til at tage på juleeventyr i Odenses charmerende bydele.

Oplev julen blandt eksotiske dyr og søde nisser
Blot en lille køretur fra Albani Torv ligger Odense Zoo, der stensikkert er et besøg værd i juletiden. Fra d. 19. november og helt frem til juleaften byder den gamle zoologiske have nemlig indenfor – eller skulle vi sige udenfor – til deres største event nogensinde, når mere end 400.000 glitrende julelys forvandler Odense Zoo til en blændende juleoplevelse i den smukkeste kulisse. Bliv gerne i haven til mørket falder på. På udvalgte dage kan I nemlig opleve over 27 kilometer lyskæder og et festfyrværkeri af farverige lysinstallationer med julemotiver.

Der er nok at opleve for både små og store julenisser. Gå på opdagelse i havens eventyrlige juleboder, og sæt tænderne i risengrød, brændte mandler, honninghjerter og æbleskriver, eller fyld de sultne maver med Zoos nye julespecialitet: Vintersuppe, som er udviklet af selveste James Price.
Juleboderne byder også på en masse fine varer og lokale specialiteter for både børn og voksne. Få inspiration til årets juledekoration, forkæl dig selv med en smuk keramik genstand eller få klaret årets julegave til bedsteforældrene.

Til de mindste er der også mulighed for at møde Zoo-nisserne Zoofie og Zoofus. Normalt gemmer de sig for havens gæster, men i år har børn og nisseelskere chancen for at møde dem i virkeligheden og forevige besøget med et billede!

Jul i Odense Zoo

Odenses største pakkespil og utraditionel julefest i Storms Pakhus
I gåafstand fra Albani Torv ligger Odense Street Food – også kendt som Storms Pakhus. Her kan du komme og afprøve dit held i spil, når de fra d. 24. november og hver onsdag resten af december gentager sidste års succes, og inviterer til Odenses største pakkeleg. Som de selv siger: ”vi garanterer intet – undtagen at det bliver sjovt, julet og fuldstændig kaotisk”. Og det bedste af det hele: det er gratis at være med, og både børn og voksne er velkomne.

Reglerne er simple. Alle deltagere skal medbringe minimum én pakke til spillet, som man selv ville blive glad for at modtage. Alle pakkerne samles i en fællesbunke – og Storms Pakhus smider desuden en ekstra omgang præmier med i bunken, så der er nok af pakker at spille om. På pakkelegsoverhovedets signal går spillet i gang, og så gælder det bare om at slå 6’ere med terningen, og hapse pakker fra fællesbunken eller de andre naboborde. Men julen handler jo ikke kun om at tage – men i den gad også om at give – og slår du en 1’er, må du altså give en pakke videre til en anden. Skulle du ikke være så heldig at gå hjem med hænderne fulde af pakker, har du i hvert fald været med til at give glæde og god julestemning videre.

Jul i Storms Pakhus

Foto: @stormspakhus

Hvis du har lyst til at blive hængende til ud på det sene nattetimer, er Storms Pakhus også stedet for en god julefest. Fredag og lørdag aften i december kan du nemlig komme til utraditionel julefrokost – I skal blot være minimum 4 personer for at booke et bord. Der vil blive serveret fantasifuld julestemning i anderledes rammer med et stort udvalg af Street Food i stedet for traditionel julemad. Derudover er der DJ i julehumør, nissehuer til alle, julepyntede rammer til den helt store guldmedalje og frit valg af drikkevarer. Rigtig glædelig jul(efrokost)!

Drømmer du om at bo i midten af byens liv? Læs mere om de tre boligkarréer, og find dit nye drømmehjem på Albani Torv i vores boligvælger. Vi glæder os til at byde dig velkommen og ønske dig glædelig jul til vores Åbent Hus-arrangementer hver søndag kl. 11-13. Du kan blot møde op på adressen Skomagerstræde 5B, 3. tv. eller tilmelde dig på forhånd her.

Er det dig, der skal bo i hjertet af Odense og nyde godt af alt det, byen har at byde på?

Læs meget mere om de tre lejeboligkarréer på Albani Torv, og se de ledige 2-6-værelses lejligheder..

Kom til Åbent Hus

Kom med indenfor i lejeboligerne i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset.

Vi holder Åbent Hus søndage kl. 12-13 på Skomagerstræde 5B, 3. tv.

Kontakt LokalBolig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at udfylde formularen. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt af en mægler.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lokal mægler

LokalBolig Odense
Læssøgade 15
5000 Odense
31 59 57 00
odense@lokalbolig.dk

Projekt mægler

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
albanitorv@lokalbolig.dk

Udvikler / Bygherre

Design and powered by nood.
Scroll to Top