Få styr på boligen til studiestart

Er du en af de heldige, der skal starte på nyt studie i Odense i det nye år? Eller er du allerede studerende og på jagt efter en fed lejlighed midt i byen? De nybyggede lejeboliger på Albani Torv i Odense er blevet et populært valg for studerende. Læs mere om de forskellige lejligheder her.

Drømmer du om din egen lejlighed, så du er helt klar til studiestart i det nye år, skal du ikke snyde dig selv for et kig på de nye, moderne lejligheder på Albani Torv i Odense.
De to store karréer er allerede fyldt med unge, der nyder godt af den centrale beliggenhed tæt på Odenses største uddannelsesinstitutioner, men også midt i gågadelivet med shopping, caféer og barer. Det kan næsten ikke blive nemmere at være studerende i Odense, når alle byens tilbud kommer i gåafstand.
At man så samtidig får adgang til tagterrasser med udsigt over byens tage og en privat altan, er bestemt også en af grundene til at mange af de delevenlige lejligheder, er blevet lejet ud på så kort tid.

”De lyse lejligheder har hjerterum, masser af atmosfære og en attraktiv placering midt i Odenses charmerende midtby. Følg de gamle brostensbelagte gader langs byens caféliv og de gamle træer i Eventyrhaven til torvet i hjertet af Odense.”

Invitér vennerne op på tagterrassen
Lejeboligerne på Albani Torv består af to forskellige ejendomme; Fisketorvs Karréen og Albani Karréen, som hver indeholder lejligheder i mange forskellige størrelser. De 3-værelses og 4-værelses lejeboliger har en delevenlig indretning, der gør det nemt at være flere studerende under samme tag. I kan få hvert jeres værelse, og deles om et stort fælles køkken-alrum og stue.
Men udover de lækre indvendige detaljer moderne køkken, stort badeværelse og vaskesølje får I også adgang til to store tagterrasser med orangeri på toppen af ejendommen.
Forestil dig at invitere hele studiegruppen op til opgaveskrivning i solen, eller måske en hyggelig fredagsbar?

Vil du bo sammen med en roomie?
Albani Torv er det helt oplagte sted at bo sammen med en roomie. Delelejligheder er superpraktiske, da I så er flere om at dele udgiften til huslejen, forsikringer m.m. Vælger I også at dele udgiften til madbudgettet, er der virkelig mange penge at spare.
Noget helt andet er, at der er rigtig mange, der ganske enkelt synes, det er mere hyggeligt at bo sammen med andre end at bo alene. Især hvis du flytter hjemmefra for første gang, kan det skabe en vis tryghed, at du flytter i en delelejlighed fremfor i en bolig helt for dig selv.
Ved studiestart er fællesskabet med andre studerende vigtigt for at komme godt fra start og lære nye mennesker at kende, og her kan det være en god hjælp at bo tæt sammen med andre. Ikke bare inden for hjemmets fire vægge, men også i en ejendom, der rummer mange andre unge mennesker.

På Albani Torv er der mange muligheder for at finde det helt rigtige hjem til enten dig selv, eller hvis I er flere, der ønsker at bo sammen. Så kan studiestarten bare komme an. Start med at se hvilke lejeboliger, der er ledige her.

Er det dig, der skal bo i hjertet af Odense og nyde godt af alt det, byen har at byde på?

Læs meget mere om de tre lejeboligkarréer på Albani Torv, og se de ledige 2-6-værelses lejligheder..

Kom til Åbent Hus

Kom med indenfor i lejeboligerne i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset.

Vi holder Åbent Hus søndage kl. 12-13 på Skomagerstræde 5B, 3. tv.

Kontakt LokalBolig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at udfylde formularen. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt af en mægler.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lokal mægler

LokalBolig Odense
Læssøgade 15
5000 Odense
31 59 57 00
odense@lokalbolig.dk

Projekt mægler

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
albanitorv@lokalbolig.dk

Udvikler / Bygherre

Design and powered by nood.
Scroll to Top