Kom med til Åbent Hus på Albani Torv

Hver søndag har du mulighed for at komme til Åbent Hus på Skomagerstræde 5B, 3. tv. i de nye lejeboliger midt i Odense. Her står mæglerne klar til at vise dig alle de lækre indvendige detaljer i boligerne, eller tage dig en tur med op på tagterrassen med kig over byen. Til Åbent Hus kan du både opleve lejeboligerne i Albani Karréen og Fisketorvs Karréen, og du kan frit vælge, hvilken ledig lejebolig, du helst vil bo i. Men du skal nok skynde dig lidt. Der er ikke mange ledige lejeboliger tilbage…

Book tid til Åbent Hus her

Mange lejlighedstyper – både til singler og børnefamilier
Albani Torv består af rigtig mange forskellige lejlighedstyper. Helt fra de mindre 2-værelses lejligheder med soveværelse, køkken-alrum og altan, og op til de allerstørste lejligheder på 221 m2 med hele 5 soveværelser, kontor og walk-in.

Fælles for alle lejlighederne er den moderne designstil med flotte egetræsgulve og hvide køkkener fra Designa. De fleste lejligheder har også adgang til deres egen private altan eller terrasse, som vender ind mod det lukkede gårdrum for at give mere fred og privatliv. Udover adgang til altanen kan man som beboer frit bruge den fælles gård eller invitere gæster med op på den store tagterrasse med flere siddeområder og et fælles orangeri.

”Det bliver ikke mere centralt i Odense”
Der er allerede kommet liv på Albani Torv, og de første positive tilbagemeldinger er begyndt at tikke ind hos mæglerne. Først og fremmest har beboerne været rigtig glade for den valgfrihed, der fulgte med i kontakten med mæglerne og oplevelsen til Åbent Hus-arrangementet, hvor man får mulighed for at vælge mellem alle ledige lejeboliger, og finde den, der passer bedst til de behov, man har for plads og antal værelser.

Dernæst er det især beliggenheden som er blevet nævnt mange gange. Det er svært at finde en lejebolig, der ligger mere centralt Odense, hvor man kan gå og cykle til det meste. Der er en stor Føtex lige uden for døren, der er restauranter, caféer, Lagkagehuset, Magasin og rigtig mange andre butikker inden for få hundrede meter, og skal man lidt længere væk, er der også et letbanestop lige foran Albani Torv.

Til sidst er det selvfølgelig også lejlighedernes kvaliteter, der har fået rosende ord med på vejen. Det at ejendommen er helt ny og moderne, gør selvfølgelig, at der er tænkt over rigtig mange detaljer, som man ikke finder i ældre ejendomme. Der er køkken-alrum, som bliver efterspurgt af de fleste på boligjagt, men som ikke altid er nemt at finde, uden at man skal til at rive vægge ned. Der er også badeværelse med vaskesøjle, elevatorer, aflåst cykelparkering i gården og så er der dørtelefon med video, som sikrer, at beboerne nemt ved, hvem der lukkes ind i ejendommen.

Hvilke lejligheder er ledige?
Siden udlejningen gik i gang, har der været rift om lejeboligerne i både Albani Karréen og Fisketorvs Karréen. Der er derfor kun få ledige boliger tilbage på nuværende tidspunkt. Er du i tvivl om, hvilke boligtyper der er ledige, kan du bruge oversigtskortet over begge ejendomme, som du finder her. Via kortet kan du både se, hvilke lejligheder der er ledige, hvor mange værelser de har, antal kvadratmeter og måske vigtigst af alt: Hvor meget de koster i månedlig husleje. Klikker du videre ned på en enkelt lejlighed, kan du også se en plantegning, der viser alle lejlighedens rum og detaljer.

Inden du møder op til Åbent Hus eller kontakter mægler, er det en rigtig god idé at bruge boligoversigten til at finde den lejlighed, som du gerne vil opleve i virkeligheden og måske leje.

Vi glæder os til at vise dig Albani Torv til Åbent Hus. Måske ses vi allerede på søndag?

Er det dig, der skal bo i hjertet af Odense og nyde godt af alt det, byen har at byde på?

Læs meget mere om de tre lejeboligkarréer på Albani Torv, og se de ledige 2-6-værelses lejligheder..

Kom til Åbent Hus

Kom med indenfor i lejeboligerne i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset.

Vi holder Åbent Hus søndage kl. 12-13 på Skomagerstræde 5B, 3. tv.

Kontakt LokalBolig

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at udfylde formularen. Så bliver du kontaktet hurtigst muligt af en mægler.

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lokal mægler

LokalBolig Odense
Læssøgade 15
5000 Odense
31 59 57 00
odense@lokalbolig.dk

Projekt mægler

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
albanitorv@lokalbolig.dk

Udvikler / Bygherre

Design and powered by nood.
Scroll to Top